18. marraskuuta 2011

Kevin - A Lonely Place / The Friend - This Hour [Musavideot]

Tervehdys ja hyvää perjantai-iltaa! Ajattelin piristää aina niin ankeaa perjantai-iltaa parilla viihdyttävällä sekä ennen kaikkea hyvällä musiikkivideolla, jotka molemmat ovat totta kai suomalaisia. Mutta mitäs tässä turhia enää jaarittelemaan, eli käydääs videoiden kimppuun.



Kevin julkaisi tulevan albuminsa ensimmäisen singlen A Lonely Placen muutamisen viikkoa sitten ja tuli myös tässäkin blogissa noteeratuksi. Silloin Kevin lupaili, että biisistä on video tulossa vielä marraskuun aikana ja sehän tuli. Tätä musiikillista herkkua on sitten tarjolla kokonaisen levyllisen verran ensi vuoden alkuvuodesta. (Olipa typerästi ilmaistu.)



The Friend on minulle nyt noin 15 minuuttia vanha tuttavuus, johon tutustuin sattumalta interenit ihmeellisen maailman kautta. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa Athletic Girlsin alkuvuodesta ja reilu kuukausi sitten The Hour biisistä saatiin musiikkivideo nautittavaksemme. Ja sen tämä biisi sekä musiikkivideo ainakin aiheutti, että takuulla aion lähipäivinä uppoutua syvemmin tuohon heidän debyyttilevyynsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti